Bemutatkozom

Köszöntöm honlapomon.
Ezen a weboldalon jellemzően a saját praxisomban előforduló biztosítási lehetőségeket részleteztem.
2001 óta vagyok független biztosítási alkusz, azt megelőzően személybiztosítások értékesítésében dolgoztam az akkori AHICO Biztosítónál. Egy idő után nagyobb kihívásnak éltem meg a vállalkozások főleg nem életbiztosítási kérdéseire a megoldások megtalálást, így váltottam. Független alkuszkét láttam, látom, hogy egyetlen biztosító nem lehet minden terület biztosításában a legjobb és a naprakészség mellett az ügyfeleimet képviselve fontos az optimális ár/érték arányú biztosítási ajánlatra rámutatni.
Ugyanakkor a piaci eredményes versenyeztetésen, biztosításkötésen, folyamatos adminisztrációs feladatokon túl egy biztosító és a magam szolgáltatási színvonalát leginkább a kárrendezés minőségében lehet mérni.

Azon a támogatáson, amit egy váratlan, esetleg kiélezett helyzetben egy káreseményél szakmai felkészültséggel ügyelemnek nyújthatok.
Eredményemnek tekintem, hogy 2006-ban az Magyar Szerkezetépítők Szövetség tagjaninak állítottam össze és sikerrel versenyeztettem a piacon építés-szerelés biztosítási csomagot. A volumenből adódóan kedvezőbb feltételekkel, mint egyénileg szerződve.
2009-2010-ben a Magyar Plasztikai, Esztétikai és Sebész Társaság orvos tagjainak találtam egészségügyi szolgáltatók szakmai felelősségbiztosítási alternatívát. Addig egyetlen biztosító vállalta a plasztikai sebészek biztosítását. Sikerült jelentősen kedvezőbb díjjak mellett, azonos feltételekkel más biztosítóval együttműködve versenyhelyzetet teremteni az orvosok megelégedésére.
Bízom benne, hogy sok, vállalkozását érintő hasznos információval gazdagodik majd.

Az SBC Biztosítási Alkusz Kft. alvállalkozója. MNB Felügyeleti nyilvántartási szám: 204121401487
Bak Marianna MNB felügyeleti nyilvántartási száma: 107010408528