Bak Marianna

Vállalati biztosítások specialistája

Bemutatkozom

Ezen a weboldalon jellemzően a saját praxisomban előforduló biztosítási lehetőségeket részleteztem. 
2001 óta vagyok független biztosítási alkusz, azt megelőzően személybiztosítások értékesítésében dolgoztam az akkori AHICO Biztosítónál. Egy idő után nagyobb kihívásnak éltem meg a vállalkozások főleg nem életbiztosítási kérdéseire a megoldások megtalálást, így váltottam. 

Független alkuszkét láttam, látom, hogy egyetlen biztosító nem lehet minden terület biztosításában a legjobb és a naprakészség mellett az ügyfeleimet képviselve fontos az optimális ár/érték arányú biztosítási ajánlatra rámutatni. 

Ugyanakkor a piaci eredményes versenyeztetésen, biztosításkötésen, folyamatos adminisztrációs feladatokon túl egy biztosító és a magam szolgáltatási színvonalát leginkább a kárrendezés minőségében lehet mérni.  Azon a támogatáson, amit egy váratlan, esetleg kiélezett helyzetben egy káreseményél szakmai felkészültséggel ügyelemnek nyújthatok. 

Eredményemnek tekintem, hogy 2006-ban az Magyar Szerkezetépítők Szövetség tagjaninak állítottam össze és sikerrel versenyeztettem a piacon építés-szerelés biztosítási csomagot. A volumenből adódóan kedvezőbb feltételekkel, mint egyénileg szerződve. 2009-2010-ben a Magyar Plasztikai, Esztétikai és Sebész Társaság orvos tagjainak találtam egészségügyi szolgáltatók szakmai felelősségbiztosítási alternatívát. Addig egyetlen biztosító vállalta a plasztikai sebészek biztosítását. Sikerült jelentősen kedvezőbb díjjak mellett, azonos feltételekkel más biztosítóval együttműködve versenyhelyzetet teremteni az orvosok megelégedésére. 

Bízom benne, hogy sok, vállalkozását érintő hasznos információval gazdagodik majd.
A KéK PTI Alkusz Kft. alvállalkozója. MNB Felügyeleti nyilvántartási szám: 206082528564
magic-wandenvelopephone-handsetcrossmenuchevron-right