Vállalati biztosítások

A vállalkozói (vállalati) biztosítások rendszere elsősorban a tevékenység jellegétől függ. Ez befolyásolja az eszközök összetételét, és/vagy a szellemi javak, magának a tevékenységnek a biztosíthatósági körét. Látni fogja, hogy igen széles a skála.
Vállalati biztosítások, a biztosító egy szimbólikus esernyővel védi az ügyfelet
Az alábbi részletezéssel csupán ízelítővel szolgálhatok a széles skálán mozgó biztosítási típusok, fejezetek között. Részleteit, pontos tartalmát személyes egyeztetés alkalmával javaslom átbeszélni.

Munkám során díjmentesen feltárom az Ön üzleti tevékenységhez kapcsolódó lehetséges kockázatokat, áttekintem – ha léteznek – a meglévő biztosítási szerződéseket és javaslatot teszek a kockázat áthárítására a biztosítás rendszerében.

Az Ön igényei és a lehetőségek szerint összeállítom az ajánlatkérését és versenyeztetem azt a biztosítóknál, kihasználva alku pozíciómat. A beérkezett ajánlatok értelmezésében, összehasonlításában is segítségére leszek, hogy a választását a lehető legjobban megkönnyítsem.

A szerződéskötést követően folyamatosan, a változásoknak megfelelően aktualizálva kezelem a biztosítási szerződéseket, és Önt képviselve segítem az esetleges kárrendezés menetét, már egészen a bejelentéstől.

Amennyiben már most szeretne ajánlatot kérni, várom szíves megkeresését!
magic-wandenvelopephone-handsetcrossmenuchevron-right