Technikai és pénzügyi biztosítások

Építés és szerelésbiztosítás – C.A.R. biztosítások

Építmények (épületek – lakó és ipari -, hidak, erőművek, út-, vasút-, hidak-, gátak-, kikötők-, duzzasztók) kivitelezéseknek a kezdettől a használatba vételi engedélyig szóló speciális vagyon- és felelősségbiztosítás.

Biztosítási fedezetbe vonhatók: építési teljesítés, építési anyagok, építési gépek, építés helyszíni berendezések, segédszerkezetek, káreseménnyel kapcsolatos többletköltségek (eredeti állapotot visszaállításának költségei, romeltakarítás, helyreállítás költségek fedezete), meglévő, a biztosított megőrzésére, vagy felelős őrizetébe tartozó, meglévő építményben okozott károk fedezete.

Felelősségbiztosítás: harmadik személynek okozott személyi- és dologi károk fedezete.

technikai-es-penzugyi-biztositasok-1
Gépszerelés és technológiai biztosítások – E.A.R. biztosítások

Azokban az esetekben, ahol a kivitelezés 50%-ban eléri, vagy meghaladja a gépszerelés tevékenységet – ilyen tipikus példa az épületgépészeti tevékenység biztosítása – a gépszerelés és technológiai biztosítások rendszerét alkalmazom. Az előbbivel azonos jellegű, de a gépszereléshez specializált kockázatok, ajánlatkérés összeállítását takarja.

technikai-es-penzugyi-biztositasok-2
Géptörés biztosítások

Termelőgépek meghibásodása esetén a javítás költségeit fedező speciális vagyonbiztosítási lehetőség, mely fedezetet nyújthat lopás, részlopás, vandalizmus kockázatokra egyaránt. A géptörés, gépet érintő elemi kár esetén pedig a gép üzemszünet fedezet hivatott a termelés kiesésből adódó állandó költség és kiesett időarányos nyereség megtérítésére.

Elektronikai berendezések összkockázatú biztosítása

Az elektronikai eszközök mai világunkat körül veszik. Az alapkockázatokon (tűz-, elemi kár betöréses lopás, rablás, vandalizmus) kiemelt kockázat az ügyetlen kezelésből adódó káresetek. Életszerű példái a leejtés, összetörés, folyadék véletlenszerű ráömlése miatti meghibásodás.
A teljesség igénye nélkül érintett ilyen eszközök csoportok a számítástechnikai berendezések, orvosi műszerek, kommunikációs technikai berendezések, híradás- fény, hangtechnika, mérő-, jelző műszerek, automaták.

Kérjen ajánlatot most!

    Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadtam